- Autor: manek
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 4 |
Sádlo vepřové škvařené | 200 |
Cibule | 300 |
Rajský protlak | 200 |
Kečup | 150 |
Špagety Bolognese (Heinz) | 300 |
Vepřová plec | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 14299 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 268,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 120,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 2383 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 44.7, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 20, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky 1x1 cm, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme cibuli a orestujeme ji dosklovita. K orestované cibuli přidáme maso, které osmažíme ze všech stran, přidáme kečup s protlakem a chvíli orestujeme. Vše podlijeme vodou, aby omáčka byla přiměřeně hustá, ochutíme solí a pepřem, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Špagety uvaříme podle návodu a podáváme je s omáčkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.