TOPlist
Sledujte nás:

Špagety po milánsku s vepřovým masem

Zpět
  • Autor: manek
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 14299 kJ

Bílkoviny (g): 114, Tuky (g): 268, Sacharidy (g): 137, SAFA (g): 120, Cukry (g): 81, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 2383 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 44.7, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 20, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky 1x1 cm, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme cibuli a orestujeme ji dosklovita. K orestované cibuli přidáme maso, které osmažíme ze všech stran, přidáme kečup s protlakem a chvíli orestujeme. Vše podlijeme vodou, aby omáčka byla přiměřeně hustá, ochutíme solí a pepřem, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Špagety uvaříme podle návodu a podáváme je s omáčkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři