- Autor: 25566
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 120 |
Bílý jogurt | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 15 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 102 |
Rajský protlak | 140 |
Hovězí mleté průměr | 222 |
Olej olivový | 16 |
Cibule | 83 |
Energetická hodnota celkem: 5834 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 135,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1459 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.