- Autor: .lelinka.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (uvařená) | 360 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibulka jarní | 15 |
Česnek | 8 |
Cibule | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 4802 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 267 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 5.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Nakrájíme si kuřecí maso na malinké kousky a přidáme k nim veškeré ingredience kromě oleje. Promícháme a pečeme na pánvi s nepřilnavým povrchem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.