- Autor: Abbot
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 600 |
Česnek | 15 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2574 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 20 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Krůtí mleté maso osolíme, opepříme, přidáme česne a lžičku až dvě kari podle chuti, majoránku a nasekanou čerstvou hladkolistou petrželku. Promícháme až vznikne hladká směs. Tvoříme malé kuličky, které pomalu opečeme na troše oleje na pánvi ze všech stran do zlatova. Podáváme na směsi listových salátů, s rajčaty a okurkou a podle chuti s jogurtovym dresinkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.