- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová žebra | 300 |
Vepřové nožky | 450 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 100 |
Cibule | 60 |
Petržel - kořen | 60 |
Petržel - nať | 15 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 50 |
Česnek | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka
Energetická hodnota celkem: 11942 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 853 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Uvaříme vepřové žebra s nožičkami společně s kořením a zeleninou. Hotový vývar přecedíme, vložíme obrané maso z kostí, zeleninu a zavaříme rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.