TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřový vývar s rýží

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list, česnek, majoránka

Energetická hodnota celkem: 11942 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 200, Sacharidy (g): 115, SAFA (g): 90, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 853 kJ

Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Uvaříme vepřové žebra s nožičkami společně s kořením a zeleninou. Hotový vývar přecedíme, vložíme obrané maso z kostí, zeleninu a zavaříme rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři