- Autor: kodulkaa
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Rajský protlak | 10 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Hovězí mleté průměr | 500 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Česnek | 6 |
Cibule | 130 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Koření průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl, chilli
Energetická hodnota celkem: 5978 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1495 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 10, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
uvařit
Komentáře je možné psát až po přihlášení.