- Autor: Ferka
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 430 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 440 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Máslo čerstvé | 20 |
Jablka | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 13254 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 467,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 189,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1657 kJ
Bílkoviny (g): 15.9, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 58.4, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 23.6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.