- Autor: Kacitko
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 4 |
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Máslo čerstvé | 4 |
Fazolové lusky mražené | 150 |
Med | 5 |
Sójová omáčka | 10 |
Brambory vařené | 150 |
Dochucovadla:
Jako přílohu můžete zvolit pouze fazolky. Nebo ještě přidat brambory, případně pro větší gurmány bramborovou kaši.
Energetická hodnota celkem: 1523 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso uděláme klasicky na pánvi na olivovém oleji, případně můžete upéct v troubě na pečícím papíru, úplně bez tuku. Koření si volíme dle chuti Fazolky necháme rozmrznout a orestujeme na másle přidáme sojovou omáčku a na závěr med, promícháme aby se med dostal ke všem fazolkám a podáváme s upečeným plátkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.