- Autor: Vysocanova
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 1000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Rajčatová štáva | 200 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Mrkev | 160 |
Celer řapíkatý | 160 |
Cibule | 300 |
Energetická hodnota celkem: 12886 kJ
Bílkoviny (g): 194,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
1 porce omáčky počítána 100 g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.