- Autor: Vysocanova
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 55 |
Máslo čerstvé | 55 |
Gran Moravia | 50 |
Eidam 30% | 140 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 900 |
Mrkev | 160 |
Celer řapíkatý | 160 |
Cibule | 300 |
Rajčatová štáva | 200 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Hovězí mleté průměr | 1000 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 26905 kJ
Bílkoviny (g): 345,
Tuky (g): 316,
Sacharidy (g): 538,
SAFA (g): 148,
Cukry (g): 115,
Vláknina (g): 56,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1076 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Boloňská omačka + bešamel +sýr
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.