- Autor: Kajess
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čokoláda hořká 50 % průměr | 60 |
Máslo čerstvé | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Vejce celá průměr | 165 |
Krupička dětská | 50 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 12720 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 335,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 196,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 636 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Rozpuštěné máslo vyšleháme s cukrem, zašleháme žloutky(3), tvaroh. Mouky s práškem prosejeme do směsi, přidáme nasekanou čokoládu a pečlivě promícháme. Nakonec přimícháme sníh z bílků(3) a rozprostřeme na plech.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.