- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kruti maso mlete | 520 |
Cibule | 100 |
Paprika červená | 185 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Rajčatové pyré | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sul,pepr, dalsi koreni dle chuti
Energetická hodnota celkem: 3203 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 133,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 400 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 16.6, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Cibulku osmahneme dozlatova na oleju. Prihodime k ni papriku a chvilku orestujeme, dokud paprika nezmekne. Pridame maso a michame dokud se nerozdeli. Pridame krajena rajcata a pyre, okorenime. Varime napul zakryte poklickou asi 45 min nebo dokud nemame pocit, ze je omacka hotova.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.