- Autor: Vysocanova
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 80 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 320 |
Vejce celá průměr | 2 |
Energetická hodnota celkem: 10595 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 356,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 121,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 706 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 23.7, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 8.1, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.