- Autor: RENDA1989
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 1000 |
Celer bulva | 400 |
Petržel - kořen | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Hovězí kližka | 400 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 6 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Dochucovadla:
pepř 2kuličky,bobkový list 2ks,nové koření 2ks
Energetická hodnota celkem: 6353 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 182,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1588 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 27.8, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájím celer,cibuli,mrkev dám do hrnce kde mám trochu oleje a nechám dozlatova opéct,vložím hovězí maso bob.list,nové koření,pepř zaleju vodou a nechám dusit .vytáhnu maso ,Rozmixuji zeleninu a je hotovo.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.