- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 650 |
Rajský protlak | 140 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 300 |
Eidam 30% | 100 |
Kukuřice mražená | 110 |
Hrášek mražený | 110 |
Dochucovadla:
sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 5435 kJ
Bílkoviny (g): 194,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 38.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Kureci prsa osolime, opeprime a naklepeme. Zabalime do nich platky eidamu a zavitky naskladame do pekace. Zalijeme vyvarem a dame pect na 45 minut na 200 stupnu. Po 45 minutach pridame rajsky protlak a mrazenou zeleninu. Peceme dalsich 45 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.