- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 600 |
Žampiony | 230 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibulka jarní | 15 |
Energetická hodnota celkem: 6281 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 698 kJ
Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.