- Autor: SlabyhoudPavel
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Rajčata | 100 |
Bio Via Nautr jogurt bílý (Olma) | 50 |
Šunka vepřová průměr | 30 |
Dochucovadla:
Koření na kuře, sůl, majoránka
Energetická hodnota celkem: 1451 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nakrájejte maso na co nejmenší kousky, šunku na proužky, střední rajče na osminky, malou cibuli na kostičky. Osmahněte cibuli a když zesklovatí, přidejte maso a šunku. Aby se cibule nesušila, musí zde být trochu více oleje. Koření na kuře dejte trochu víc, spolu s olejem a jogurtem vytvoří omáčku. Hotové maso i s pánví dejte vychladit (stačí 5min. za oknem). Do hlubokého talíře dejte rajče po obvodu a doprostřed obsah pánve. Na (posolené) rajče rozprostřete jogurt a lehce posypte mezi prsty drcenou majoránkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.