- Autor: Bubusajda
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 60 |
Mouka bezlepková | 250 |
Sůl | 4 |
Dochucovadla:
cukr, máslo, strouhanka pražená na sucho
Energetická hodnota celkem: 4895 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 198,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1224 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 49.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Hatla matla vše dohromady, až vznikne tuhé těsto a do něj zabalit ovoce a dát vařit do osolené vody.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.