- Autor: rubas
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 650 |
Česnek | 8 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Vejce celá průměr | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 90 |
Energetická hodnota celkem: 7002 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 177,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1751 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 44.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.