- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón průměr (hotový) | 250 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Vejce celá průměr | 55 |
Paprika bílá | 360 |
Krůta bez kůže průměr | 580 |
Dochucovadla:
sul, pepr, chilli
Energetická hodnota celkem: 4240 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 848 kJ
Bílkoviny (g): 29.2, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
Mlete maso smichame s vejcem a korenim. Papriky omyjeme a vykrojime stred se seminky. Naplnime je masovou smesi a naskladame do pekace. Zalijeme papriky rajcaty (krajena rajcata v plechovce) a bujonem. Dame do troby na 200 stupnu a peceme priblizne hodinu. Pripadne dochutime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.