- Autor: duska1122
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
slad | 25 |
Jogurt bílý smetanový průměr | 300 |
Vločky ovesné | 150 |
Mouka špaldová celozrnná | 40 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 25 |
Rozinky | 20 |
Vlašské ořechy | 20 |
Broskve kompotované | 300 |
Dochucovadla:
skorice,
Energetická hodnota celkem: 7495 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 247,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 118,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 833 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 27.4, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.