- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Smetana zakysaná 15% | 190 |
Cukr hroznový Glukopur | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Jablka | 570 |
Rozinky | 110 |
Vejce celá průměr | 220 |
Hera | 60 |
agar-agar misto zelatiny | 7 |
Rohlík tukový průměr | 400 |
Vlašské ořechy | 6 |
Kokos | 10 |
Mandle | 45 |
sojove crem do kavy | 100 |
kokosove mleko | 165 |
Dochucovadla:
skorice,+cukr vanil. a hroznovy+vejce
Energetická hodnota celkem: 24291 kJ
Bílkoviny (g): 145,
Tuky (g): 212,
Sacharidy (g): 840,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 550,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 972 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 33.6, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
rohliky + jabka +tvaroh +mandle kakao,opet opakujeme podle vysky kastrolu.upect 40mi. při 150 st.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.