- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 500 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Mouka pšeničná bílá | 20 |
Sůl | 1 |
Ocet | 10 |
Dochucovadla:
sůl, ocet, kmín
Energetická hodnota celkem: 2009 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Podusíme cibuli na másle, přidáme hříbky ,kmín, smetanu s trochou hl.mouky a necháme povařit. Dochutíme podle potřeby solí, octem a cukrem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.