- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 2
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 304 |
Petržel - kořen | 115 |
Celer bulva | 194 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2161 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zeleninu upeču pod krůtím masem a roymixuju s mlékem
Komentáře je možné psát až po přihlášení.