- Autor: misour
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 700 |
Zelí bílé kysané | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Cibule | 130 |
Dochucovadla:
paprika sladká,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 9671 kJ
Bílkoviny (g): 150,
Tuky (g): 161,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1382 kJ
Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Na sádle zpěníme cibuli,přidáme papriku,krátce podusíme. Přidáme na kostky nakrájené maso a dusíme za občasného podlévání vodou téměř do měkka. Zelí scedíme,překrájíme a přidáme k masu.Podusíme a podlijeme vodou za zelí. Zakysanou smetanu zředíme vodou a rozmícháme s moukou. Povaříme a dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.