- Autor: Jarka.
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 80 |
Petržel - kořen | 41 |
Celer bulva | 82 |
Mrkev | 29 |
Brambory (syrové) | 81 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 1742 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 124 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 porce / 100 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.