- Autor: lenkasnaselova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 640 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Cibule | 94 |
Lečo zeleninové sterilované | 400 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 125 |
Kečup | 540 |
Energetická hodnota celkem: 8446 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 186,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 119,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1056 kJ
Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 14.9, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.9
Postup přípravy
Vepřovou kýtu nakrájenou na tenké nudličky zprudka oretujem,přidáme najemno nakrájenou cibuli,orestujem a přidáme okapané lečo a červené fazole z plechovky.Ochutíme kečupem,sojovou omáčkou,solí a pepřem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.