- Autor: verunkajj
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Perla plus vitaminy | 60 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
bujon,sůl,pepř,nové koření,bobkový list,citronová šťáva,cukr dle chuti
Energetická hodnota celkem: 4150 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na tuku orestujeme prsa a nastrouhanou zeleninu,přidáme koření a bujon a vodu,dáme do papiňáku na cca 15 min,vyndáme maso a koření,rozmixujeme,přidáme jogurt a dochutíme,podávat můžeme s těstovinami(dietnější forma:-)) nebo třeba s knedlíkem, (to už je s dietou horší:-))
Komentáře je možné psát až po přihlášení.