- Autor: indigy
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 300 |
Mrkev | 500 |
Vlašské ořechy | 250 |
Vejce celá průměr | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 250 |
Lučina Linie 40% | 175 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 90 |
Máslo čerstvé | 75 |
Energetická hodnota celkem: 32900 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 504,
Sacharidy (g): 705,
SAFA (g): 110,
Cukry (g): 440,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1097 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.