- Autor: Susul
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 50.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky špaldové | 200 |
Brusinky sušené proslazené | 80 |
Rozinky | 80 |
Mandle | 150 |
Jablka | 400 |
Banány | 80 |
Dochucovadla:
1 čl. škorice cca 25g
Energetická hodnota celkem: 10034 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 344,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 162,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 201 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 6.9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 hrncek ovsenych vločiek/špaldových, 1/2 hrnčeka mandlí hrncek susenych brusníc 4 cl rozvarenych jablĺk s dvoma datlami 1 roztlačený banán POSTUP: vločky s nasekanými mandlami nasucho oprazit, pridat susene ovocie, jablkove pyre s datlami a banánom premixovat a zmiešať s oprazenymi vločkami a mandlami spolu. Hmotu rozotriet na plech vystralny alobalom a piect na 180stupnov cca 25 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.