- Autor: Motylka88
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek | 50 |
Víno bílé suché | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Vepřová panenka libová | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, steakové koření
Energetická hodnota celkem: 1721 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 861 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
panenku nakrájíme na 2cm tenké plátky a rozklepeme. Okořeníme a obalíme v těstíčku ze 2 bílků, škrobu a vína
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.