- Autor: pejska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 500 |
Žampiony | 150 |
Paprika zelená | 150 |
Mouka pšeničná bílá | 30 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 3649 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 912 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Játra obalíme v mouce a dáme osmahnout na trošce oleje, přidáme žampiony a pokrájenou zelenou papriku na drobno. Zalijeme vroucí vodou a necháme dojít. Podáváme s rýží vařenou s libečkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.