- Autor: Motylka88
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 300 |
Rajský protlak | 150 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 400 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 8210 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 339,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2053 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 84.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na cibulce opečeme kuřecí kousky, okořeníme, smícháme s uvařenými těstovinymi do tvrda (al dente by se ještě rozpekly), zalijeme kefírem smíchaným s protlakem a kořením a dáme zapéct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.