- Autor: komora
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky pohankové | 40 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Med | 10 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 997 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky vaříme s mlékem na mírném ohni do kašovité konzistence. Odstavíme, necháme trošku vychladnout a přimícháme med. Posypeme skořicí. Dle chuti přidám nastrouhané jablíčko, nebo mandle, rozinky, co kdo má rád.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.