- Autor: Motylka88
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Švestková povidla | 40 |
Šunka parmská | 20 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, (šunky 4 plátky)
Energetická hodnota celkem: 2273 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kuřecí prsa omyjte, osušte, každé podélně rozřízněte, abyste vytvořili kapsu a důkladně je osolte a opepřete. Pak kapsy naplňte povidly, utěsněte a omotejte plátky parmské šunky. Pozvolna z obou stran opečte na oleji.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.