- Autor: Motylka88
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Fazole Heinz - průměr | 400 |
Paprika červená | 200 |
Cibule | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Dochucovadla:
sůl, chilli, pálivá paprika, mletý kmín, 2 lžíce rajč.protlaku, česnek 2 stroužky, majoránka
Energetická hodnota celkem: 6786 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1697 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte 5 minut. Přidejte maso a zprudka jej opečte ze všech stran. Pak vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opeřete. Nechte 20 minut probublávat. Nakonec vmíchejte fazole.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.