- Autor: ditab
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 600 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cibule | 70 |
Dochucovadla:
kmín, ocet, sůl
Energetická hodnota celkem: 1970 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 493 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubší nudličky, vsypeme na jemně pokrájenou cibuli osmaženou dozlatova na oleji, osolíme, okořeníme kmínem. Podlijeme několika lžícemi vody a dusíme do změknutí. Ke konci dušení dochutíme česnekem, okyselíme, můžeme i dosladit. (není nutné).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.