TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelí kedlubnové

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna600
Oleje (všechny druhy)30
Cibule70

Dochucovadla:

kmín, ocet, sůl

Energetická hodnota celkem: 1970 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 4, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 493 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubší nudličky, vsypeme na jemně pokrájenou cibuli osmaženou dozlatova na oleji, osolíme, okořeníme kmínem. Podlijeme několika lžícemi vody a dusíme do změknutí. Ke konci dušení dochutíme česnekem, okyselíme, můžeme i dosladit. (není nutné).

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři