- Autor: Barenka22
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Česnek | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 5000 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Cibule | 300 |
Hovězí maso přední průměr | 800 |
Dochucovadla:
gulášové koření, maďarská paprika, sůl, majoranka,česnek.
Energetická hodnota celkem: 11152 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 206,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 95,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 17.2, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.