- Autor: barag
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka sójová odtučněná | 10 |
Celer řapíkatý | 280 |
Kuřecí prsa bez kůže | 550 |
Cibule | 47 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
medvědí gril, sůl
Energetická hodnota celkem: 3217 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 804 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, okořeníme a dáme osmahnout. Když se maso zatáhne, přidáme řapíkatý celer a podlijeme vodou. Před koncem zahustíme sojovou moukou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.