- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 1100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 45 |
Cibule | 124 |
Paprika bílá | 135 |
Rajčata | 316 |
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 750 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, gruzínské koření Adžika
Energetická hodnota celkem: 12621 kJ
Bílkoviny (g): 230,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 71,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1578 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
maso nakrájené na plátky opečeme na pánvi, přendáme do pekáčku a zasypeme zeleninou. Pečeme přikryté.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.