- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 8 |
Tavené plátky Apetito 43 % | 10 |
Salám uherský | 10 |
Debrecínka | 10 |
Vlašský salát | 20 |
Máslo | 6 |
Veka | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1148 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné větší krajíčky. Krajíčky potřeme máslem a doprostřed položíme kupičku salátu. Jednu stranu chlebíčku obložíme slabými plátky debrecínské pečeně, druhou stranu oloupaným a slabě nakrájeným trvanlivým salámem. Obložený chlebíček ozdobíme tak, že na salám položíme plátek sýra, na debrecínskou pečeni vějířek okurky a na kupičku salátu proužek kapie.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.