- Autor: Isabella24
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly (v suchém stavu) | 310 |
Cibule | 100 |
Olej olivový | 30 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Dochucovadla:
sul,mozno i trochu safranu
Energetická hodnota celkem: 6288 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 241,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 34.4, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jahly proplachneme varici vodou. Cibuli zpenime na olivovem oleji, opeceme do zlatova, prilijeme 200g konzervovanych oloupanych rajcat i se stavou, osolime, pridame jahly, rychle opeceme a zalijeme varici vodou v mnozstvi 2x takovem, jako je mnozstvi jahel. Priklopime poklici a 15 minut na mirnem ohni varime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.