- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji | 245 |
Cibule | 50 |
Brokolice | 180 |
Papričky chilli | 5 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 6648 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 215,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1662 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 53.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvaříme špagety, před koncem vaření přidáme povařit brokolici a scedíme. na pánev slejeme tuk z tuńáka, přidáme feferonku a cibuli a orestujeme. Vložíme špagety s brokolicí a maso tuńáka a promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.