- Autor: nanetka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleď v rajčatové omáčce | 170 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Cibule | 80 |
Dochucovadla:
okurka
Energetická hodnota celkem: 2127 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 355 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
sledi,cibule,tvaroh,sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.