- Autor: bagi666
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 9463 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 257,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 146,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 789 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 21.4, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Uvařte do měkka řepu ve vodě se skořicí a hřebíčkem, pak rozmixujte do hladka. Ve velké míse smíchejte mouku, kakao, cukr a prášek do pečiva. V jiné misce vyšlehejte olej s řepnou kaší, vejci a mlékem a pak to vmíchejte do mouky s kakaem. Předehřejte troubu na 180 stupňů, na dno dortové formy vložte kolečko pečícího papíru a stěny pomažte olejem. Šup s těstem do formy a pést zhruba 40 minut ("na suchou špejli"). Lahodná poleva: Ve vodní lázni rozehřejte bílou čokoládu a pak jí šlehačem vmixujte do tvarohu Mazat se musí navychladlej koláč !! A opět nechat ztuhnout v chladu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.