- Autor: Isabella24
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Cibule | 276 |
Česnek | 28 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
žampiony sterilované krájené | 115 |
Široké nudle Barilla | 500 |
Dochucovadla:
Červená paprika, pepř mletý, carvi, grilovací koření, bazalka
Energetická hodnota celkem: 13372 kJ
Bílkoviny (g): 158,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 411,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1337 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 41.1, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny v dostatku osolené vody. Mleté maso dáme na suchou pánev, chvíli smažíme, přidáme nakrájenou cibuli, poté žampiony a na plátky česnek, nakonec konzervu sterilovaných rajčat, kterou vypláchneme 100ml červeného vína, které také přidáme do směsi. Ochutíme kořením. Hotové promícháme s nudlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.