- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tučný průměr | 250 |
Mouka spaldova hladka | 44 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 38 |
Máslo čerstvé | 24 |
Broskve kompotované | 150 |
Dochucovadla:
pul lzicky ledle sody
Energetická hodnota celkem: 4293 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 358 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vse smichame a dame do formy. Poklademe nakrajenymi broskvemi a peceme cca 30 minut na 200 stupnu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.