- Autor: Angelot
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné | 100 |
Kokos strouhaný | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Banány | 120 |
Jablka | 100 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 3600 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 36 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouháme jablko, banán rozmačkáme. Smícháme všechny ingredience do kašovité hmoty a vylijeme do připravené vymazané nádoby. Dáme péct na 30-40 minut do trouby předehřáté na 200°C. Můžeme podávat s bílým jogurtem a medem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.