- Autor: lenka.viktorova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 140 |
Vejce celá průměr | 110 |
Máslo čerstvé | 140 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Jahody | 350 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 12512 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 132,
Sacharidy (g): 391,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 172,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1564 kJ
Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 48.9, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 21.5, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.