- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mražené ovoce průměr | 150 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
vanilkový pudink | 30 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Vejce celá průměr | 350 |
Energetická hodnota celkem: 4392 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
piškot: 6 vajec rozdělit na bílky a žloutky a z bílků ušlehat sníh, 6 lžic cukru, 6 lžic vody, 6 lžic polohrubé mouky. náplň: pudink vanilkový, 1/2 litru mléka, lžíce cukru, ovoce mražené či čerstvé
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.